Zakelijk Genoegen
Image default
Onderwijs en opleiding

Microsoft expert worden? Lees dan verder!

Tegenwoordig is er superveel werk in de ICT branche. Je kunt er goed geld mee verdienen, en het kost niet al te veel tijd om het onder de knie te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld online een microsoft training volgen en daarna gelijk proberen te solliciteren bij een uitzendbureau of een bedrijf zelf. Als je kijkt naar andere opleidingen waar je gemiddeld 4 jaar op zit is dit natuurlijk een stuk sneller gedaan. Voor de microsoft trainingen zijn er een heleboel richtingen die je kunt kiezen, 2 voorbeelden zijn Windows server administrator of administering a SQL database.

Wat voor soort inkomen kun je verwachten?

De inkomens voor iemand die zich heeft gespecialiseerd in microsoft verschillen nogal. Je kunt bijvoorbeeld de richting ingaan van microsoft consultant, waarbij je gemiddeld 50.000 euro per jaar kunt verdienen. Bij deze baan adviseer je klanten hoe ze op een succesvolle wijze microsoft office 365 kunnen inzetten. Een andere richting waar je aan kan denken is dat je databases gaat analyseren, deze baan verdient gemiddeld 3700 euro per maand. Er zijn heel veel richtingen die je kunt kiezen dus kijk vooral naar wat jou interesseert zodat je geen geld verspilt aan een cursus die je later niet wilt gebruiken. Je kunt op online platformen kijken zoals Master it om een leuke cursus uit te kiezen. Op deze manier kun je je vaardigheden verbeteren, zodat je beter zult presteren in een concurrerende werkomgeving.

Kosten

Je vraagt je natuurlijk af hoeveel deze cursus nou eigenlijk kost en is het dat wel waard? De kosten van de cursussen zullen enorm verschillen. Dat ligt eraan welke richting je op wilt gaan. Als je een cursus neemt die jou educatie biedt voor een baan waar je 5000 euro per maand kan verdienen is het logisch dat je voor de cursus ook meer geld betaald. Over het algemeen zullen de cursussen variëren vanaf 600 tot de 2500 euro, dat bedrag lijkt enorm groot maar zal het zeker waar zijn als je bedenkt dat je dat in 1 maand al terug zal verdienen. Hoe dan ook, bijscholen is zeer belangrijk. Op deze manier vergroot je je waarde en zul je een waardevolle bijdragen kunnen leveren aan tal van bedrijven.

 

https://master-it.nl