Zakelijk Genoegen
Image default
Elektronica en elektriciteit

LED strip TV

LED strip TV

Met een LED strip TV geef je snel een extra stijlvolle vormgeving aan je TV. Je kunt ze achter de TV installeren zodat ze niet storen bij het kijken, maar als het nodig is, kun je ze altijd weer verwijderen. Onze complete LED strip TV’s zijn er in verschillende maten en dus geschikt voor alle TV’s. De strips hoeven niet verder geknipt te worden, ze zijn al voor je op maat gemaakt. En… je sluit de sets rechtstreeks aan op de USB poort van de meeste TV’s*. Er zijn geen adapters en extra kabels nodig. Dat is wat we noemen echte Plug & Play!

* De meeste moderne TV’s hebben een USB poort waarop je onze LED strip TV kunt aansluiten zonder een adapter of externe bron (bv. een voeding) te gebruiken.

Wat is een TV LED strip?

Een TV LED strip is een flexibele strip die rechtstreeks op de USB poort van je televisie kan worden aangesloten, zodat je geen adapter hoeft aan te sluiten. Met de LED Strip achter je televisie krijg je een mooie en regelbare lichtgloed rond de TV, die onmiddellijk de sfeer in de kamer verbetert. Hij is ideaal om een meer filmische look te creëren voor films of videospelletjes. Of gebruik onze multifunctionele TV LED strips als sfeerverlichting tijdens feestjes of andere evenementen.

Met onze complete LED strip TV’s, bieden we verschillende schermformaten van 32 tot 65 inch (diagonaal gemeten) . Dit betekent dat onze TV LED strips geschikt zijn voor alle TV’s met een diagonaal van 32 tot 65 inch, in plaats van geld uit te geven aan verschillende afzonderlijke USB LED’s. De strips zijn al gemakkelijk voorgesneden in verschillende maten om perfect op de TV te passen – dus je hoeft niet zelf onnodige LED strips te knippen.

Wat zijn de voordelen van een TV LED strip?

Een TV LED strip kan een mooie manier zijn om de stemming te bepalen als indirecte verlichting voor je TV. Bovendien is de LED strip achter het scherm een energiebespaarder omdat hij werkt op een USB voeding van een computer of laptop. Je hoeft dus niet te veel stopcontacten te gebruiken met aparte schijnwerpers achter de TV.

Behalve dat ze multifunctioneel en chic zijn, zullen zowel jij als je gasten van deze sfeer genieten! Een TV LED strip kan zelfs indruk maken op mensen die helemaal blind zijn voor vormgeving. Daardoor passen onze producten perfect in elke huiskamer – ook in moderne, klassieke en romantische stijlen. Natuurlijk hoef je je televisie niet de hele tijd thuis te houden. Dus is de TV LED strip een goede manier om je tuin of terras in de zomer uitnodigender te maken.

Welke kleuren TV LED strips zijn er?

Een TV LED strip in RGB stijl of in RGBW stijl. De LED strips zijn er in twee verschillende kleuren: RGB en RGBWW. Het laatste is een mengeling van warm wit (3000 Kelvin, dat de huid meer oranje maakt), koud wit (4800 Kelvin, dat de huid witter maakt) en meerkleurig. Behalve dat je tussen deze twee vormen kunt kiezen, krijg je ook de keuze of je TV LED strip 5 meter of 10 meter lang moet zijn. Wat stroomverbruik betreft maakt het niet uit welke lengte je kiest, want zowel de 5m als de 10m modellen werken met 12V DC 500 mA. Behalve dat hebben ze ook een waterdichtheid van IP65.

Wat zijn de voordelen van een USB TV LED strip?

Een USB LED strip voor achter de TV is een nette en opgeruimde oplossing voor enkele van de meer esthetische delen van je woonkamer. Met deze strip kun je eindelijk af van al die kabels die voorheen achter je TV-toestel zichtbaar waren. Het is aan te bevelen om witte USB LED strips te gebruiken voor TV’s en zwarte voor computers.

Over het geheel genomen zijn de belangrijkste voordelen van het gebruik van een USB TV LED Strip de volgende:

  1. Je hebt geen externe voedingsadapter nodig;
  2. De kleur verandert volgens de afstandsbediening;
  3. Behalve gekleurde verlichtingsmogelijkheden biedt hij ook wit licht;
  4. Er is geen limiet aan helderheid of kleuren (je kunt de kleuren zelfs handmatig veranderen);
  5. Zodra je je TV aanzet, gaat deze strip automatisch aan.

TV LED strip als ambilight alternatief

Een TV LED strip is een perfect alternatief voor Ambilight verlichting. Hij is gemakkelijk te installeren, vereist geen externe voedingsadapter en kan gemakkelijk in je TV ingebouwd worden. Natuurlijk kan hij ook achter een monitor gemonteerd worden of in de woonkamer gebruikt worden. Het belangrijkste van dit accessoire is dat je geen extra voedingsadapter nodig hebt, want het werkt met USB.

Ben je op zoek naar een TV LED strip? 123LEDstrips biedt een verscheidenheid aan LED strips in verschillende maten, die altijd op maat gemaakt zijn voor de respectieve TV.

https://123ledstrips.nl/doe-het-zelf/tv-led-strip/