Zakelijk Genoegen
Image default
Marketing en reclame

Welke smaken zijn er om hoger in Google te komen met SEO?

Als je met je bedrijf meer klanten wilt bereiken, dan is het super interessant om met je website hoger in Google te komen. Je verbindt namelijk vraag en aanbod met elkaar en hier is de kans op conversie groot. Maar welke smaken zijn er om hoger in Google te komen. We gaan het hebben over SEO, SEA en de varianten ervan.

Wat is SEO en welke smaken heb je met SEO?

SEO is het optimaliseren van je website, zodat een bezoeker de informatie kan vinden die hij zoekt. Voorheen was SEO meer optimaliseren voor Google. Tegenwoordig zijn de robots van Google slim genoeg om te lezen of een website daadwerkelijk echt informatie verschaft.

SEO Lokaal

Lokale vindbaarheid wordt steeds vaker ingezet, aangezien hier minder concurrentie op te vinden is. De kans van slagen is op korte termijn dus hoger en daardoor bouw je een goede basis op. Je kan Lokale SEO inzetten door een pagina te maken met fietsenwinkel met een plaatsnaam erachter.

SEO cursus

Veel bedrijven hebben het super druk met hun bedrijf te runnen, dan nog kan het handig zijn om de kennis in huis te halen. Je wilt weten wat iemand je voorstelt. Een SEO cursus is dus echt een must ook als je een online marketing bureau inschakelt om het uit handen te nemen. Je wilt namelijk wel een goed bureau treffen en als jij dat zelf niet goed genoeg kan beoordelen is het maar hopen dat je de juiste treft.

Waarom uitbesteden en waarom zelf doen?

Zoals in het vorige stuk ook aangegeven ben je als ondernemer bezig met je bedrijf te runnen en heb je geen tijd om teksten te schrijven, je techniek te verbeteren of je autoriteit te verhogen. Dat is de reden waarom bedrijven het vaak uitbesteden. Maar begin je nou net met je bedrijf of zijn je marges op je producten niet groot genoeg om het uit te besteden. Dan is het zeker geen slecht idee om zelf de kennis te vergaren.

https://allinone-media.nl