Zakelijk Genoegen
Image default
Personeelszaken

Laat mensen zelf geschenken uitzoeken met Cadeau4Jou

Een (kerst)geschenk vinden waar iedereen tevreden mee is blijft een lastige taak. Iedereen vind wat anders lekker. En de één maak je blij met een vuurschaal, terwijl de andere liever een elektronisch apparaat zoals een powerbank zou willen ontvangen. Je kunt onmogelijk iedereen tevreden houden. Of toch wel? Want met Cadeau4Jou laat je jouw medewerkers zelf een geschenk uitzoeken!

Dit is hoe Cadeau4Jou werkt

Cadeau4Jou is dé perfecte tegenhanger van het traditionele kerstpakket. Doordat jouw medewerkers met Cadeau4Jou zelf de touwtjes in handen hebben om geschenken uit te zoeken, zal de tevredenheid over het eindejaarsgeschenk toenemen. Maar is het niet heel ingewikkeld? Nee, zeker niet! Zowel voor jouw als organisator, als voor de ontvangers werkt Cadeau4Jou erg gebruiksvriendelijk. Het concept van Cadeau4Jou zorgt ervoor dat jouw bedrijf een geheel eigen webshop krijgt. Mensen met een inlogcode zijn de enige die toegang hebben. Vanuit hier hebben ze de keus uit wel meer dan 1.000 geschenken. Denk aan dagjes uit, populaire tijdschriften, cadeaukaarten en nog veel meer!

Voordat jouw medewerkers in de webshop terecht kunnen, heb jij de keus hoe je de uitreiking wilt organiseren. Wil je het vrijgeven van de inlogcodes via een e-voucher doen die ze op de mail ontvangen, of ga je ervoor om de inlogcode te verpakken in een giftbox? Nadat ze de code ontvangen hebben kunnen ze inloggen en kunnen ze zoeken tussen alle categorieën die Cadeau4Jou kent. Afhankelijk van het door jouw gekozen bedrag, staan er een hoeveelheid punten in ieders account. Nadat je medewerkers de perfecte geschenken gevonden heeft, worden deze kosteloos verzonden naar het thuisadres. Hoe makkelijk wil je het hebben?! Maar er is meer om Cadeau4Jou als uniek (eindejaar-)geschenk in te zetten.


Personaliseer de giftbox en webshop naar jouw wensen

Cadeau4Jou klinkt tot zover geweldig toch? Maar er zijn nog veel meer leuke andere opties om Cadeau4Jou zo speciaal mogelijk te maken voor je medewerkers. En dat hoeft niet eens voor alleen Kerst te zijn. Je kunt het ook inzetten als geschenk bij bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea of pensioen. De webshop kan namelijk in elke gewenste stijl en thema worden opgemaakt, zonder meerprijs. Zo kun je de webshop opmaken rond het thema waarom het geschenk gegeven wordt, zoals bijvoorbeeld een kerstthema. Of speelt er binnen jouw bedrijf een belangrijk thema die je wilt belichten, dan is dat allemaal mogelijk. Wat dacht je van een thema zoals vitaliteit of duurzaamheid. Hier is gemakkelijk op in te spelen. Maar je kunt er ook voor kiezen om de Cadeau4Jou webshop in te richten rond de huisstijl van het bedrijf. Gebruik foto’s van medewerkers, je business of het pand om het persoonlijk te maken. 

Dit alles geldt niet alleen voor de webshop. Op het moment dat je kiest voor een geefmoment met een giftbox, is ook deze kosteloos te personaliseren. Zo kun je gaan voor een afbeelding, een logo, of een thema. Natuurlijk helemaal te gek wanneer deze overeenkomt met de stijl van jouw Cadeau4Jou webshop. Een andere unieke toevoeging om het geschenk te personaliseren is de mogelijkheid om een videoboodschap in te laten spreken richting alle medewerkers. Hoe? We hebben ervaring met het verkrijgen van QR-codes en kunnen zo een video daaraan toevoegen. Wanneer je deze bijvoegt in je giftbox of in het openingsscherm van de Cadeau4Jou webshop, krijgen je medewerkers een persoonlijke videoboodschap te zien waar de waardering wordt uitgesproken. Wil je graag uitleg en een voorbeeld hiervan zien? Zie onderstaande video!

 

Het assortiment van Cadeau4Jou is enorm

De keuze is reuze. Met meer dan 1.000 geschenkartikelen binnen de Cadeau4Jou webshop, hebben je medewerkers enorm veel keus om de ideale geschenken te scoren. Dit is heel uitlopend en kan gaan van een cadeaubon bij één van je favoriete merken tot een Rituals pakket tot aan verschillende tijdschriften. Het zijn slechts voorbeelden, want het assortiment is te groot om het goed samen te vatten. Maar je kunt wel denken aan merken zoals Brabantia, Gardena, BergHOFF of Karcher. En kun je nou niet een keuze maken, of heb je voor je gevoel alles al? Cadeau4Jou beschikt ook over de mogelijkheid om je budget, of een deel ervan, te schenken aan een goed doel. Dat is toch eigenlijk wel de perfecte kerstgedachte?

 

Ook enthousiast over Cadeau4Jou?

Het eigen keuzeprogramma van Cadeau4Jou is eenvoudig en toch heel gevarieerd in het aanbod en de mogelijkheden tot personalisatie. Je kunt als organisator zelf het bedrag kiezen die vervolgens door je medewerkers te besteden is. We maken graag geheel vrijblijvend een demowebshop aan, ingericht op al jouw wensen. Op deze manier krijg je een goede indruk wat er allemaal mogelijk is en hoe het eruit kan komen te zien. Vraag hier een demo webshop aan. 

Wil je snel spijkers met koppen slaan? Bekijk dan de mogelijkheden die we voor jou hebben opgesteld in onze eigen webshop. Hier hebben we speciaal voor jou enkele standaardbedragen opgesteld waaruit je kunt kiezen. Er is onderscheid gemaakt in een uitreiking online (met giftbox) en offline (met e-voucher). Ook is er een deluxe versie waarmee je naast het reguliere assortiment ook keuze hebt uit extra populaire cadeaukaarten zoals: Zalando, Wehkamp, Coolblue, Gall & Gall, Bijenkorf, C&A, Hunkemoller, Adidas, H&M en ICI Paris. Plaats na je keuze het artikel in de winkelwagen en geef aan hoeveel inlogcodes je wilt ontvangen. Dat is alles! Wij doen de rest. We richten een webshop in, personaliseren de uitreiking van de inlogcodes en zorgen uiteindelijk dat alles in goede banen loopt. Zo heb jij weinig werk aan het (eindejaar-)geschenk van je bedrijf en zullen de medewerkers altijd blij zijn met het geschenk wat ze zelf hebben uitgekozen. Kijk in onze webshop voor alle budgetmogelijkheden.

 

Neem vandaag nog contact op

Ben je geïnteresseerd in het eigenkeuzeprogramma Cadeau4Jou? Of heb je aanvullende vragen? Aarzel niet en neem contact met Kranen Kerstpakketten op. We helpen je graag. Ook na het eventueel aanvragen van een vrijblijvend voorstel met een demowebshop maken we graag contact. Allereerst om persoonlijk kennis te maken, maar ook om je wensen en ideeën te bespreken. Op deze manier kunnen we je het beste voorstel aanbieden. We kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

https://www.kranenkerstpakketten.nl/eigen-keuze/