Zakelijk Genoegen
Image default
Auto-industrie

Hoe laadt u uw Tesla Model 3 op?

Hoe laadt u uw Tesla Model 3 op?

Als je net je Tesla Model 3 hebt, vraag je je misschien af hoe je hem moet opladen. Er zijn een paar verschillende opties beschikbaar voor u, en in deze blogpost zullen we u door elke optie leiden, zodat u de beste beslissing voor uw behoeften kunt nemen. Lees verder voor meer informatie!

Er zijn drie belangrijke manieren om uw Tesla Model 3 op te laden: thuisladen, bestemmingsladen en superchargen. Laten we elke optie eens nader bekijken:

Thuis opladen: Thuis opladen is de handigste manier om uw Tesla Model 3 op te laden. Met thuisladen kunt u uw auto gewoon aansluiten wanneer u thuiskomt en ’s nachts laten opladen. Dit is een geweldige optie als u regelmatig toegang heeft tot een garage of parkeerplaats waar u uw auto aangesloten kunt laten.Tesla biedt verschillende thuislaadopties, waaronder de Tesla Wall Connector en de Tesla Portable Connector.

Opladen op bestemming: Bestemmingslading is een goede optie als u geen regelmatige toegang hebt tot een thuislader. Met bestemmingslading kunt u uw auto opladen bij openbare laders in bedrijven, hotels, restaurants en andere locaties. Tesla heeft samengewerkt met bedrijven en organisaties over de hele wereld om een netwerk van bestemmingsladers te creëren. Om een bestemmingslader in uw buurt te vinden, gebruikt u gewoon de Tesla-app of navigeert u naar de rubriek “Opladen” op de Tesla-website.

Supercharger netwerk: Het supercharger netwerk is de snelste manier om uw Tesla Model 3 op te laden. Met supercharging kunt u tot 300 kilometer bereik krijgen in slechts 30 minuten. Superchargers bevinden zich over de hele wereld, waardoor ze een geweldige optie zijn voor langeafstandsreizen. Om een supercharger bij u in de buurt te vinden, gebruikt u gewoon de Tesla-app of navigeert u naar de rubriek “Opladen” op de Tesla-website. 

Let op het gebruik van de juiste laadkabel. De Tesla Model 3 laadkabel moet een type 2 stekker, of Mennekes, hebben. De auto heeft een laadcapaciteit van 11kW. De laadkabel moet daarom geschikt zijn voor 3 fase opladen in ieder geval tot 16 Ampère om het laadvermogen aan te kunnen voor de beste laadprestaties. 

Alle drie deze: opties thuis opladen, bestemming opladen, en supercharging-zijn geweldige keuzes voor het opladen van uw Tesla Model 3. De beste optie voor u hangt af van uw individuele behoeften en omstandigheden. Welke optie u ook kiest, we zijn er zeker van dat u zult genieten van alles wat uw Tesla Model 3 te bieden heeft!