Zakelijk Genoegen
Image default
Onroerend goed

3 voordelen van een aluhal

De zoektocht naar extra bedrijfsruimte kan veel vragen met zich meebrengen. Wat heeft u nodig en voor welke periode? Wat is de bestemming van de bedrijfsruimte? Daarnaast speelt natuurlijk de ruimte die u heeft om uit te breiden een rol, net als eventuele regels met betrekking tot bouwvergunningen. Extra bedrijfsruimte bijbouwen kan tijd kosten en ook een flinke aanslag op uw budget zijn. Een aluhal kan dan een perfecte oplossing zijn, waarbij u van verschillende voordelen profiteert.

1.     Verschillende toepassingen

Met een aluhal kunt u alle kanten op. Zeker als we het hebben over de bedrijfsactiviteiten die u in de aluhal wilt uitvoeren. Heeft u tijdelijk een locatie nodig om uw werkmaterieel te plaatsen op een bouwterrein, of organiseert u een evenement waar u een grote groep mensen binnen wilt ontvangen? Voor beide situaties biedt de aluhal mogelijkheden. U heeft keuze uit verschillende modellen, waarbij de zijpanelen gesloten zijn, zodat de opgeslagen goederen van buitenaf niet zichtbaar zijn. In het geval dat u mensen ontvangt, kiest u voor een aluhal met glazen zijwanden. De deuren kunnen voorzien worden van rolluiken zodat motorvoertuigen binnen kunnen rijden, of u kiest voor een extra entreeruimte om uw gasten stijlvol te ontvangen. Ook de vloeren zijn afgestemd op het gebruik, dus bijvoorbeeld geschikt voor zware belasting.

2.     Een aluhal is precies op maat

Een aluhal is standaard al verkrijgbaar in verschillende afmetingen. U kiest voor een tien meter vrije overspanning, of voor een overspanning van bijvoorbeeld vijfentwintig of vijftig meter. De segmenten waaruit de aluhal bestaat zijn ieder vijf meter. Daarmee kunt u ongelimiteerd de grootte van de aluhal bepalen. De zijwanden hebben standaard hoogten, bijvoorbeeld drie of vier meter. Nu is niet ieder bedrijf hetzelfde en u kunt dus speciale wensen hebben voor de aluhal. In dat geval is, als de standaard modellen niet voldoen, altijd de optie beschikbaar om een bedrijfshal op maat te laten maken. Hierbij kunt u, binnen de technische en bouwkundige mogelijkheden, uw persoonlijke aluhal laten ontwerpen door een deskundig team van engineers en constructeurs.

3.     Eerst huren dan kopen

Bevalt de aluhal u goed? Of weet u bij voorbaat al dat u de extra ruimte voor de toekomst nodig zult hebben? Een aluhal kunt u niet alleen voor een bepaalde tijd huren, het is ook mogelijk om de aluhal te kopen. Bij de huur van de hal staat een team voor u klaar voor het regelen van de vergunning, maar ook bijvoorbeeld als u tegen problemen aanloopt bij het gebruik van uw tijdelijke bedrijfshal. Als u voor koop kiest, heeft u ook een aantal voordelen. U kunt ten eerste de kosten van de aankoop spreiden. Daarnaast is bij de koop van de bedrijfshal sprake van nog meer flexibiliteit. Omdat de zaken soms anders lopen dan u had voorzien, kunt u desgewenst verzoeken om een terugkoopregeling. Hierbij houdt u de zekerheid van het hebben van een extra bedrijfshal, maar kunt u, als uw bedrijfssituatie wijzigt, ook hierop anticiperen. Zelfs als u vooraf niet de intentie heeft van deze regeling gebruik te willen maken, is het altijd bespreekbaar.

Ondernemen is flexibel zijn en dat is wat een aluhal u biedt. Voor iedere bedrijfsactiviteit, voor grote en kleine evenementen, heeft u extra vierkante meters waar u van profiteert zolang als nodig is.