Zakelijk Genoegen
Image default
Auto-industrie

Met een volledig elektrische Volkswagen ID. de winter door

Met een volledig elektrische Volkswagen ID. de winter door en het verlies aan rijbereik beperken zonder dat je inboet op comfort.

Alle ID.-modellen van Volkswagen hebben standaard de Eco Assistant aan boord, die een vooruitziende, efficiënte rijstijl ondersteunt. Wanneer de auto bijvoorbeeld een bocht of een stad nadert, laat het systeem de bestuurder zien wanneer hij zijn voet van het gaspedaal kan halen. Daarnaast verhoogt de Eco Assistant automatisch de recuperatie als dat mogelijk is.

Rij je in een ID.-model met 2- of 3-zone Climatronic? Als je alleen in de auto zit, laat dan zo mogelijk alleen warme lucht in de bestuurdersruimte stromen. Deze selectieve airconditioning is ook in te stellen via de We Connect-app om de auto voor te verwarmen.

Als je een ID. hebt met stoelverwarming en stuurverwarming, schakel die dan beide in bij een koude start! Een warm zitvlak en warme handen zorgen voor zo’n behaaglijk gevoel, dat je de verwarming wat lager kunt zetten. Zo bespaar je elektriciteit en vergroot je de actieradius.

Controleer regelmatig de spanning in de banden. Slechts 0,3 bar te weinig bandenspanning verhoogt de rolweerstand al meetbaar en leidt tot onnodig extra verbruik.

Activeer de interieurverwarming voordat je gaat rijden. De makkelijkste manier om dit te doen is via de We Connect app. De standaard hoogspanningsverwarming en de optionele warmtepomp in de ID.-modellen halen beide de benodigde stroom direct van het net. Op die manier blijft het accupakket volledig opgeladen en beperk je de reikwijdte niet. De nieuwste ID.-modellen (vanaf eind 2021) kunnen zowel het interieur als de accu voorverwarmen terwijl ze op het elektriciteitsnet zijn aangesloten. Zelfs tijdens ijzige kou hoef je je overigens geen zorgen te maken: de ID.-modellen starten ook bij extreem lage buitentemperaturen.

 

ID.3

De Volkswagen ID.3 is het eerste 100% elektrische model in de zogenaamde ID-Family welke Volkswagen in 2020 op de markt heeft gebracht. Uen elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent.

Dit 3e elektrische model van VW na de e-Golf en de e-up! is een 5-deurs hatchback die veel mensen zal aanspreken. Genoeg ruimte voor een gezin. De ID.3 is leverbaar met verschillende accupakketten, waardoor het bereik varieert van 330 km tot meer dan 500 km.

De ID.3 is geen omgebouwde benzineauto, maar een auto die vanaf het allereerste moment is geoptimaliseerd voor elektrisch rijden. Via Volkswagen ID.3 Private Lease is het rijden extra zorgeloos.

ID.4

De ID.4 combineert het beste van twee werelden: de ruimte en veelzijdigheid van een SUV, met het duurzame karakter van een volledig elektrische auto. Deze moderne cross-over is slim, krachtig met een grote actieradius.

Terwijl de ID.3 als opvolger kan worden gezien van de Volkswagen Golf, is de grotere en hogere ID.4 min of meer een elektrische Tiguan.

Vanaf de lancering zijn er volop Volkswagen ID.4 Private Lease Aanbiedingen. 

Polo

De Volkswagen Polo is een compact voertuig met een traditionele, transversale motor en voorwielaandrijving. De Volkswagen Polo is lange tijd het kleinste model van Volkswagen geweest en wordt sinds 1975 geproduceerd.

De VW Polo mag best omschreven worden als een klassieker onder de wat kleinere modellen. Via Volkswagen Polo Private Lease is het mogelijk om zorgeloos zo’n nieuwe Vitara te rijden voor een vast bedrag per maand.

T-Cross

De T-Cross is de nieuwste Volkswagen met een hoge zit. Hiermee is de T-Cross compacter dan zijn broertje: de T-Roc. Met de komst van de T-Cross is het SUV aanbod van Volkswagen gegroeid naar maar liefst vijf modellen. Van klein naar groot: T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace en Touareg. Dankzij zijn compacte afmetingen voelt de T-Cross zich uitstekend thuis in de stad. 

Via Volkswagen T Cross Private Lease is het mogelijk om in een nieuwe T-Cross te rijden zonder gebruik te maken van je spaargeld. 

Tiguan

De Volkswagen Tiguan is de uiterst populaire SUV van Volkswagen. Geïntroduceerd als conceptcar in 2006 op de Los Angelos Auto Show

De Volkswagen Tiguan is de ultieme SUV van nu. Ruim, krachtig en vol slimme assistentiesystemen. De vernieuwde Tiguan is direct herkenbaar aan de nieuwe grille, die speciaal voor de SUV’s van Volkswagen is ontworpen.

De Volkswagen Tiguan kwam op de markt in 2007. Het is een midsize SUV die veel techniek deelt met de Volkswagen Golf en Passat.

Volkswagen

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto’s ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf. 

Private Lease

Volkswagen modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Volkswagen Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.