Zakelijk Genoegen
Image default
Detailhandel

Zo handig is een flessenwarmer

Zo handig is een flessenwarmer

Zijn jullie net trotse ouders geworden van een pasgeboren zoon of dochter, dan weten jullie natuurlijk als geen ander hoe pittig het is om er iedere nacht uit te moeten om je kleintje de fles te moeten geven. Naast het feit dat je dit natuurlijk met alle liefde doet voor je kind, gaat er wel een hele hoop tijd inzitten. Je moet vaak naar beneden om het flesje te maken en vervolgens weer naar boven om je baby de fles te geven. Om er nu voor te zorgen dat je deze eerste stappen kunt overslaan, biedt een flessenwarmer uitkomst. Zo kun je namelijk de fles alvast klaarmaken en hoef je alleen nog maar op het knopje te drukken op het moment dat je kleintje de fles nodig heeft. Maar waar let je nu op wanneer je een flessenwarmer koopt?

 

De grote

Wanneer je een Flessenwarmer aanschaft, is het belangrijk goed te kijken naar de grote van het apparaat. Omdat er natuurlijk allerlei verschillende soorten flesjes zijn waaruit je baby kan drinken, is het belangrijk dat de fles en ook de flessenwarmer op elkaar zijn afgestemd. Nu maakt het niet uit dat je flessenwarmer iets groter is dan de fles, maar andersom gaat het natuurlijk niet. Kijk dus goed naar de diameter van de fles en bepaal op basis daarvan welke flessenwarmer jij nodig hebt. Zo weet je zeker dat je er ‘s nachts niet eerst voor naar beneden hoeft en kun je je baby rustig de fles geven.

 

Verstelbaar

Een flessenwarmer die als best getest is, is verstelbaar in verschillende standen. Dat wil zeggen dat je zelf de temperatuur kunt bepalen. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat een flesje van 200ml een stuk meer warmte nodig heeft om op temperatuur te komen, dan wanneer je een flesje van 100ml of minder zou willen opwarmen. Je doet er daarom dus ook goed aan om verschillende apparaten met elkaar te testen, zodat je op basis van je eigen bevindingen een goede keuze kunt maken.