Zakelijk Genoegen
Image default
Boekhouding

3 Ideeën voor bedrijfsuitjes

Als jouw werknemers/collega’s alleen tijdens de pauzes of in vergaderruimtes met elkaar kunnen socialiseren, is er een grote kans dat ze kostbare teambuilding missen. Bedrijfsuitjes kunnen een leuke en waardevolle manier zijn om het contact tussen collega’s te versterken. In deze blog vind je een aantal leuke ideeën voor bedrijfsuitjes.

Verken een vreemde stad met z’n allen

Een leuke manier om met een groot bedrijf een uitje te organiseren is door samen naar een stad aan de andere kant van het land te gaan. Hier zullen dan verschillende activiteiten zijn gepland waar iedereen aan deel kan nemen. Je kunt bijvoorbeeld een Rondvaart over de 2e Maasvlakte nemen. Bij een rondvaart over de 2e Maasvlakte wordt iedereen geïnformeerd over deze reuze interessante en jongste uitbreiding van de Rotterdamse wereldhaven. Jullie kunnen uiteraard ook een rondvaart Rotterdam nemen. Tijdens een rondvaart door Rotterdam worden jullie geïnformeerd over deze indrukwekkende stad. Tijdens deze rondvaarten krijgt iedereen hapjes en drankjes.

Escape room

Een andere leuke activiteit en teambuilding oefening is een escape room. Veel locaties bieden verschillende escape rooms aan, zodat alle werknemers in teams kunnen meedoen. Door de moeilijke puzzels in een escape room en onder die druk uit te voeren leren de werknemers elkaar beter kennen, beter samen werken en hebben ze plezier.

Kookles met het hele bedrijf

Activiteiten waarin iedereen bezig is en kan lachen, maar ook nog iets uit haalt, zijn de beste activiteiten voor bedrijfsuitjes. Tijdens een kookles kan iedereen elkaar goed leren kennen en samen plezier hebben om de creaties die zij hebben gemaakt.

Dit zijne echter slechts drie voorbeelden van teambuilding oefeningen waar het hele bedrijf profijt bij kan hebben. Bowlen, laser gamen en karten zijn andere voorbeelden van activiteiten.

Activiteiten zoals speurtochten, geocaching en quizzes zijn andere activiteiten die vaak gedaan worden tijdens bedrijfsuitjes. Meestal gecombineerd met voldoende lekker eten en drinken.

 

https://www.spido.nl/tochten-cruises/dagtocht-tweede-maasvlakte-2022