Zakelijk Genoegen
Image default
Transport en logistiek

Mail door kartonnen enveloppen

Beschermende enveloppen met een stevige kartonnen achterkant staan ​​bekend als kartonnen bordrug enveloppen. Breekbare en anderszins waardevolle documenten worden hierin goed beschermd. Door de peel-and-sealtechniek wordt de envelop netjes en gemakkelijk dichtgeplakt. Men noemt ze ook wel Do Not Bend-enveloppen en worden geleverd met een gedrukte uitleg zodat je ervoor kunt zorgen dat je papieren zo goed en netjes mogelijk aankomen. Bordrug enveloppen zijn een uitstekende manier om papieren via de post te verzenden. Ze zijn perfect voor bedrijven om documenten te verzenden zonder dat deze gekreukt of beschadigd raken. Deze enveloppen zijn gemaakt om je inhoud tijdens het transport veilig en goed beschermd te houden. Kies bij het verzenden van breekbare en officiële producten dus voor kartonnen bordrug enveloppen. Ze zijn stabieler dan normale enveloppen. Het beste voor je budget is een kiezen van een betaalbare papieren envelop voor alledaagse papieren en een bordrug envelop als het in perfecte staat moet aankomen.

Bescherm je belangrijke documenten

Bordrug enveloppen zijn dus sterker dan normale enveloppen omdat ze een sterke structuur bieden. De enveloppen zijn er in een aantal formaten om aan al je behoeften te voldoen. Bordrug enveloppen hebben allemaal een peel-and-seal sluiting waardoor ze gemakkelijk dicht te plakken zijn. Ze zijn gemaakt van duurzaam papier en stevig karton, waardoor ze moeilijk te vouwen zijn en dus niet makkelijk beschadigen. Gevoelige documenten en certificaten of contracten zijn perfect voor verzending in bordrug enveloppen. Deze enveloppen bieden je de beste bescherming voor je documenten tijdens verzending. Ze vertegenwoordigen je bedrijf op een aantrekkelijke manier en zorgen er ook voor dat privépost veilig en netjes blijft op weg naar het beoogde huis of de werkplek van de ontvanger.

Zorg ervoor dat bestanden veilig zijn

Bordrug enveloppen zijn minder duur en een goed alternatief voor volledig van karton gemaakte enveloppen maar bieden toch een uitstekende bescherming. Ze zijn recyclebaar, biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. De bordrug enveloppen zijn dus de perfecte keuze als je een duurzame bescherming nodig hebt. Ze pakken ook gemak in. Het gebruik van de specifieke envelop voor je post minimaliseert problemen met het erin schuiven van de papieren en beschermt je belangrijke documenten terwijl ze onderweg zijn.