Zakelijk Genoegen
Image default
Personeelszaken

Originele relatiegeschenken die gegarandeerd gebruikt gaan worden!

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk? We kennen allemaal de standaard relatiegeschenken, zoals een fles wijn of een gepersonaliseerde pen. Tegenwoordig zijn er echter veel leukere relatiegeschenken verkrijgbaar! Wat dacht je bijvoorbeeld van een laptoptas of borrelplank met logo? Dit zijn professionele relatiegeschenken waarmee jij een zakenrelatie kan verassen. Zo wordt je bedrijf niet snel vergeten. Ben je benieuwd naar onze selectie originele relatiegeschenken die ook nog eens gegarandeerd gebruikt gaan worden? Lees dan snel verder!

Laptoptas

Doe je zakenrelatie een gepersonaliseerde laptoptas cadeau! Zakenmensen gebruiken hun laptop vaak elke dag. Ze hebben dus ook een laptoptas nodig om hun laptop in op te bergen. Bovendien beschermt de laptoptas de laptop tegen beschadigdheden. Dit maakt het een super praktisch relatiegeschenk. De laptoptas is te vergkrijgen in verschillende materialen, zoals neopreen of leer. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de tas te laten bedrukken met je bedrijfslogo. Met een gepersonaliseerde laptoptas zal je zakenrelatie je bedrijf niet snel vergeten! 

Borrelplank 

Verras je zakenrelatie met een gegraveerde borrelplank! Een borrelplank is een houten plank waarop je hapjes kunt serveren. De borrelplank is gemaakt van prachtig massief teakhout. Het is een optie om je bedrijfslogo in de borrelplank te graveren. Dit geeft de borrelplank een stoere look. Een borrelplank is een relatiegeschenk wat sowieso gebruikt gaat worden. De zakenrelatie kan de borrelplank bijvoorbeeld gebruiken tijdens een vrijdagmiddagborrel. Kortom, een gepersonaliseerde borrelplank is een origineel zakelijk cadeau

Waterfles

Geef je zakenrelatie een waterfles met jouw bedrijfslogo! We weten allemaal hoe belangrijk het is om elke dag voldoende water te drinken. Een waterfles is super handig om te hebben. Je kunt de fles namelijk makkelijk overal mee naar toe nemen, bijvoorbeeld naar kantoor. Bovendien is een waterfles ook een duurzaam relatiegeschenk. Je hoeft dan namelijk niet steeds een nieuw drinkbekertje te pakken, maar kan gewoon je fles vullen. De waterfles is verkrijgbaar in verschillende materialen, bijvoorbeeld glas, plastic of RVS. Daarnaast is de fles ook makkelijk te bedrukken met een bedrijfslogo. Een waterfles met bedrijfslogo is hét duurzame relatiegeschenk!  

Paraplu 

Plezier je zakenrelatie met een paraplu! Een gepersonaliseerde paraplu is een functioneel relatiegeschenk. Zeker in ons regenachtige kikkerlandje! Paraplu’s zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, kleuren en soorten. Kies bijvoorbeeld voor een stormparaplu. Een stormparaplu is erg stevig en is bestand tegen krachtige windstoten. Dankzij jouw relatiegeschenk verplaatst jouw zakenrelatie zich droog van A naar B!

 

https://www.pluimen.nl/zakelijk-cadeau