Zakelijk Genoegen
Image default
Internationale handel

Optimale marketingmix met de nadruk op promotie

Waarschijnlijk heb je al vaak de term de 4 p’s gehoord. Dit is een onderdeel van de marketingmix die een bedrijf kan inzetten. De 4 p’s staan voor product, plaats, prijs en promotie. En met name de laatste p is van belang voor optimale communicatie. Onder promotie verstaan we alle activiteiten die ervoor zorgen dat jouw dienst of product onder de aandacht brengt. Dat gaat van actief reclame maken op sociale media of op andere uitingen tot het uitdelen van gadgets. Een attentie die veel gebruikt wordt en altijd nog erkend wordt zijn de pennen met logo. Voor jouw bedrijf zijn pennen met logo marketingtools, perfect om je merk elke dag levend te houden bij je klanten.

 Breng je merk tot leven met pennen met logo

De bestverkochte pennen met logo domineren al jaren de markt en blijven favoriet bij de klant. Maar waarom zijn bedrukte pennen zo populair? Klein, licht en gemakkelijk mee te nemen, zijn promotionele pennen met logo een van de handigste manieren om je bedrijf letterlijk in de handen van je klanten te brengen. Op maat gemaakte pennen zijn gemiddeld negen maanden houdbaar, wat betekent dat jouw bedrijf blijvend bekend is.

 Op maat gemaakte pennen met logo

Er zijn op maat gemaakte pennen voor alle mogelijkheden en behoeften die zowel van hoge kwaliteit als goedkope ontwerpen kunnen zijn, gemaakt van plastic of metaal. Exclusieve merkpennen zijn schitterende relatiegeschenken voor je meest gewaardeerde klanten. Als je echter op zoek bent naar goedkope bedrukte pennen die net iets anders zijn dan de klassieke balpen, dan zijn er veel speciale om uit te kiezen. Kies voor banner pennen met logo en een innovatief uitrolmechanisme om de ruimte voor je bedrijfscampagne te maximaliseren. Deze indrukwekkende pennen zijn al jaren de klassieke favorieten van de souvenirindustrie.

 Unieke Pantone-kleurenprint voor je pennen met logo

Voor iets unieks voor je bedrijf kun je ook een Pantone-kleurenprint op een pen combineren met je merknaam om je bedrijfskleuren perfect te houden. De mogelijkheid bestaat om je bedrukte reclamepennen af te stemmen op de kleuren van je bedrijf voor maximale impact, een perfecte optie voor diegenen die een betaalbare op maat gemaakt relatiegeschenk willen.

 Word multifunctioneel met praktische pennen met logo

Maximaliseer het gemak van je relatiegeschenk door te kiezen voor promotionele pennen met logo die meerdere functies hebben. Een nuttig relatiegeschenk kan immers het verschil maken tussen de ontvanger die de goederen negeert of bewaart om het werk te doen waarvoor het is ontworpen: reclame maken voor jouw bedrijf of campagne! Er zijn bijvoorbeeld promotionele pennen met meerdere inktkleuren in een stijlvol design of steeds populairdere touchscreen pennen.

 Ecologisch verantwoorde pennen met logo

Omdat het milieu een onderwerp is dat steeds belangrijker wordt voor het publiek, is het ook handig uit te kijken naar promotionele producten die met succes de bekendheid van je bedrijf verspreiden zonder de wereld waarin we leven te schaden. Rekening houdend hiermee kun je kiezen voor een selectie ecologische pennen met logo die geschikt zijn voor elk bedrijf dat als milieubewuste organisatie reclame wil maken voor diens merk.