Zakelijk Genoegen
Image default
Industriële goederen en diensten

Duurzame giveaways voor een beurs

Beurzen zijn belangrijk in vrijwel iedere branche, omdat bedrijven zich daar kunnen presenteren aan het publiek en aan nieuwe klanten. Een geslaagde beurspresentatie met daarbij de juiste selectie van beursartikelen moet daarom niet onderschat worden. Een goede, duurzame give-away past bij uw onderneming, vergroot naamsbekendheid op een beurs en geeft de bezoeker een goed gevoel. Wat wil je uitstralen? Wat werkt? De geheime formule is: originaliteit + toegevoegde waarde + herkenbaarheid = een goed promotieartikel. Voeg daar nog een scheutje duurzaamheid aan toe om het helemaal af te maken. Het is echter altijd een uitdaging een goed item te bedenken wanneer er een beurs of evenement op de planning staat. Om het wat makkelijker te maken, hebben we een aantal leuke en opvallende give-aways op een rijtje gezet.

Waar moet je rekening mee houden?

Om te beginnen is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden: 

– Zorg ervoor dat het geschenk gemakkelijk mee te nemen is. Kies daarom voor een draagbaar en compact promotieartikel. 

– Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol, ook op het gebied van promotieartikelen. Daarom is het belangrijk dat een promotieartikel gemaakt is van duurzame materialen of op een milieuvriendelijke manier is gemaakt. 

– Het geschenk en de prijs ervan moet in goede verhouding staan tot de opbrengst van de beurs. 

– Kies voor een artikel waar de ontvanger iets aan heeft. Het zou namelijk zonde zijn als het artikel direct na de beurs in de prullenbak belandt. 

– Last but not least; zorg ervoor dat het promotieartikel aansluit bij wat de onderneming wilt uitstralen. 

promotieartikelen voor een beurs

De mogelijkheden op het gebied van promotieartikelen zijn eindeloos. Daarom hebben we hieronder een aantal leuke tips op een rijtje gezet. Bij deze producten hebben we rekening gehouden met de hierboven genoemde punten. 

Duurzame draagtas 

Mensen zijn altijd blij met een tas omdat het een praktisch hulpmiddel is. Helemaal op een beurs is een draagtas handig om te krijgen, omdat mensen hun giveaways hierdoor makkelijk mee kunnen nemen. Ga je voor een draagtas? Ga dan voor een duurzame variant. Denk hierbij aan canvas tassen, jute tassen, vilten tassen of katoenen tassen bedrukken. Deze tassen zijn namelijk herbruikbaar, waardoor de ontvanger langer van het artikel kan genieten. Laat de tas bedrukken met uw logo of slogan.

Milieuvriendelijke keycords

Keycords zijn een klassieker als het gaat om beursgeschenken. Een bedrukte keycord is namelijk een perfect middel om uw bedrijf op een beurs te promoten. Een keycord met bedrukking is zichtbaar en prijstechnisch erg interessant. Daarnaast is een keycord een enorm praktisch item die gebruikt kan worden om ID-kaarten en bijvoorbeeld sleutels aan te hangen. Er zijn verschillende milieuvriendelijke keycords te krijgen, maar met een keycord van groeipapier kom je pas écht goed voor de dag! De keycord kan na gebruik in de aarde worden gestopt, waarna de zaadjes uitgroeien tot bloemen. Een origineel en milieuvriendelijk product.

Naast keycords van groeipapier, zijn er ook heel veel andere producten te verkrijgen van groeipapier. Denk bijvoorbeeld aan groeipapier kaarten, groeipapier kalenders, groeipapier onderzetters én groeipapier tassen. Benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van groeipapier? Neem dan eens een kijkje op de website van Greengiving. Op de website van Greengiving kun je namelijk groeipapier bedrukken in diverse vormen en maten. 

Zaadzakjes bedrukken 

Zaadzakjes met bedrukking zijn een origineel geschenk en eenvoudig om weg te geven. Daarnaast vangt u twee vliegen in één klap als u gaat voor bedrukte zaadzakjes. Met het geven van bedrukte zaadzakjes draagt u namelijk bij aan de verbetering van de biodiversiteit én zet u uw bedrijf of organisatie op een duurzame manier op de kaart. Zaadzakjes bedrukken kan zowel aan de voor- als achterkant. Dat maakt zaadzakjes bijzonder geschikt als promotiemateriaal.

Fruit bedrukken

Zoekt u een opvallende en gezonde giveaway voor een beurs? Denk dan ook eens aan bedrukt fruit, zoals; bananen, appels, mandarijnen, sinaasappels en peren. Fruit bedrukken is een ontzettend origineel, opvallend en ook nog eens een super gezond geschenk. Het fruit wordt bedrukt door middel van eetbare zwarte inkt voorzien van het logo. Wilt u het fruit liever fullcolour laten bedrukken? Ook dat is mogelijk als u voor fruit met sticker kiest. 

Duurzame promotieartikelen voor een beurs bestellen

Heeft u binnenkort een beurs of evenement op de planning staan? Neem dan eens een kijkje op de website van Greengiving. Hier vindt je de mooiste promotieartikelen met een duurzaam karakter voor een beurs en/of evenement. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we helpen graag!