Zakelijk Genoegen
Image default
Bouw en onderhoud

Hoe vind je een goede stucadoor?

Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten bij het zoeken naar een goede stukadoor. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat voor soort werk je precies wilt laten uitvoeren. Vraag rond bij familie, vrienden of buren die recent iets laten stucen hebben en laat je door hen adviseren. Een andere optie is om online research te doen; lees reviews en bekijk foto’s van het werk dat verschillende stucadoors hebben uitgevoerd.

 

Vraag offertes op

Vervolgens is het belangrijk om een aantal offertes op te vragen bij verschillende stucadoors. Zorg ervoor dat de offerte duidelijk is en alle kosten inbegrepen zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als je eenmaal een aantal offertes hebt ontvangen, neem dan contact op met de stucadoor om te bespreken welke optie het beste bij jouw wensen past. Vergeet ook niet om na te vragen of ze verzekering hebben en of er mogelijke kortingen beschikbaar zijn. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je er uiteindelijk een goed gevoel bij hebt. Puur alleen afgaan op prijs is daarom ook niet de meest verstandige keuze.

 

De juiste prijs

Tot slot, als je eenmaal een stucadoor hebt gevonden die aan al jouw wensen voldoet, wees dan niet bang om met hen te onderhandelen over de prijs. Dit kan helpen om de kosten van het project wat lager te houden. We kunnen je namelijk verzekeren dat er altijd wel ruimte is voor een beetje korting. Als het niet in de prijs is, dan is het vaak wel in wat extra werkzaamheden die ze kunnen uitvoeren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het spack spuiten van het toilet. Schroom daarom ook niet om het er gewoon eens met ze over te hebben. Jij hebt er natuurlijk belang bij dat ze bij je komen, maar ook de stukadoor heeft belang bij de klus.