Zakelijk Genoegen
Image default
Bedrijven en samenleving

Gondolas voor winkelinrichting

Naast het feit dat verlichting in verkoopruimten of werkplekken aan bepaalde eisen moet voldoen, kan met de juiste verlichting een groot emotioneel effect worden bereikt. Ook buiten de winkel trekt het klanten met de vitrine en entreeverlichting. Richt je blik op de binnenkant en bewaar je producten of aanbiedingen. Het garandeert uw welzijn, verlengt uw verblijf en stimuleert het verlangen om te kopen en te consumeren. Om je te helpen slagen, hebben we een selectie van geschikte lampen voor je klaarstaan. Met een systeem van bussen, kabelsystemen of roterende plafondlampen bent u goed uitgerust om wisselende productpresentaties optimaal te verlichten. U kunt onze kwaliteitsproducten bestellen in de uitvoering die het beste bij u past. Pendellampen, wandlampen of vloerlampen zorgen voor de juiste basisverlichting en de perfecte sfeer. De verlichting van het schilderij, de etalages, de lampen of de tafellampen benadrukken. In onze online winkel vind je ook noodverlichting en diverse lampen.

Maatwerkoplossingen uit één hand

Stellingdiscounter, het winkelcentrum, biedt nieuwe en gebruikte faciliteiten tegen de beste prijs. Noch u, noch uw klanten zullen het verschil merken. Je account doet dit omdat Stellingdiscounter bedrijfsmeubelen aanbiedt voor een fractie van de nieuwprijs. Ook producten van bekende fabrikanten zoals Tegometall, AHT, Wanzl of Linde bieden wij tegen zeer voordelige prijzen aan. Omdat wij u onze lage inkoopprijzen direct toesturen. Daarnaast worden continu productlijnen zoals Tegometall planken en Rabtrolley zelfbedieningswagens aangeboden. Wij zijn uw partner voor gebruikte hardware.

unieke verlichting

Winkellay-outs bevatten ook promotionele producten zoals productbanners, prijs- en verkoopborden, bedrijfsadvertenties en afbeeldingen die de sfeer en gerichte verlichting verbeteren. Een plafond- of muurbeugel is de beste optie om een ​​veilige en aanpasbare montageoptie te creëren: variabele lengte, veilig opgehangen, discreet en met een verscheidenheid aan connectoren. Voor een totaaloplossing kunt u bij ons ophangsets bestellen, maar ook losse onderdelen voor uitbreiding.

Staalkabelophangingen sturen u berichten

Wat een mooie winkelinrichting als de vloer er versleten uitziet! Het moet robuust, stroef en vochtongevoelig zijn, maar het kan ook dienen als designelement. Mooie vloeren of natuurlijke tapijten verzachten het geluid, brengen natuurlijkheid en creëren een woonsfeer. Bijvoorbeeld in een textielwinkel, modewinkel, schoenenwinkel of in een boetiek past het perfect. Als veel klanten snel komen en gaan, zoals in een bakkerij, is een PVC- of laminaatvloer meer geschikt, terwijl ze in een café terug moeten naar het tapijt … De kwaliteit van onze hoogwaardige vloeren beperkt de gebruiksmogelijkheden niet.