Zakelijk Genoegen
Image default
Auto-industrie

Maak kennis met de Cybex autostoel

Cybex autostoelen hebben veiligheid van wereldklasse, een iconisch design en innovatieve functionaliteit – zodat je met je gezin kunt reizen in stijl, comfort en gemoedsrust. Veiligheid zit in ons DNA, en de normen van onze autostoelen zijn erkend door de belangrijkste consumentenorganisaties in Europa en daarbuiten, met meer dan 350 onderscheidingen in toonaangevende onafhankelijke consumententests die bewijzen dat ze behoren tot de veiligste autostoelen beschikbaar. Van baby autostoelen voor de eerste reis van een pasgeborene naar huis, tot hoge rug booster seats voor schoolritten met oudere kinderen, Cybex heeft een autostoel voor elke fase in de ontwikkeling van jouw kind, zodat je continue bescherming kunt bieden aan je groeiende gezin. Met onze Platinum, Gold en Silver lijnen bieden wij een uitzonderlijke keuze, zodat er altijd een ideale autostoel is voor de reisbehoeften van jouw kind.

Waar moet ik een autostoeltje in mijn auto installeren?

De veiligste plaats voor een autostoeltje is op de achterbank achter de voorste passagiersstoel.

Het is mogelijk om een CYBEX autostoel op andere stoelen in de auto te installeren. Je kunt deze informatie vinden in onze voertuigtype lijst die online beschikbaar is of samen met het product bij aankoop.

Kan ik een autostoel op de voorstoel van een auto plaatsen?

De veiligste plaats voor een autostoeltje is op de achterbank achter de voorste passagiersstoel. Als er geen andere mogelijkheid is dan plaatsing op de voorste passagiersstoel, moet je de airbag deactiveren als je een naar achteren gericht autostoeltje gebruikt. Voor andere soorten autostoelen raadpleegt je de gebruiksaanwijzing van je autostoel en je voertuig om te weten te komen of je de airbag moet deactiveren.

Heb je een newborn-inleg voor een autostoel nodig?

Ja, een newborn-inleg is nodig om zeer jonge en kleine baby’s in een veilige en comfortabele positie in de autostoel te laten liggen. Deze zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de anatomische eisen van pasgeboren of zeer kleine baby’s.

Alle CYBEX baby autostoeltjes zijn voorzien van verwijderbare newborn inleg stukken. Meestal kunnen deze worden verwijderd wanneer uw kind een lengte van 61 cm heeft bereikt, maar raadpleeg altijd de gebruiksaanwijzing die bij het product wordt geleverd om ervoor te zorgen dat deze op het juiste moment wordt verwijderd.

Hoe kan ik mijn autostoeltje schoonmaken?

Autostoeltjes kunnen meestal worden schoongemaakt met een stofzuiger of een vochtige doek. Wij raden aan het gebied tussen de zitting en de basis af te nemen met een vochtige doek. Ook zand of ander vuil onder de bekleding kan zo worden verwijderd. Ook bij de Nania autostoel. 

 

Een autostoel mag nooit uit elkaar gehaald worden om schoon te maken. Raadpleeg altijd de gebruiksaanwijzing van de autostoel wanneer je onderhoud aan jouw autostoel pleegt.

Als je een autostoel grondiger wilt reinigen dan hierboven aanbevolen, moet je hem professioneel laten reinigen. Vraag de winkelier die je de autostoel heeft verkocht je te verwijzen naar een professionele dienst.

 

https://www.weekjesafari.nl/de-beste-autostoel-kiezen/