Zakelijk Genoegen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Informeer je bezoekers op een fijne manier!

Je wilt, het liefst, je bezoekers allemaal persoonlijk ontvangen. Maar dat is niet altijd mogelijk. Het kan immers zijn dat jij in een meeting zit en dat je volgende afspraak wat vroeg is gearriveerd. Je wilt dan wel dat je bezoeker zich welkom voelt. Hoe kun je dat dan doen?

Je kunt er dan, natuurlijk, voor kiezen om iemand aan te nemen die jouw bezoeker verwelkomt en jou laat weten dat je volgende afspraak aanwezig is. Het is echter niet fijn als deze persoon verder niets te doen heeft. Dat is niet écht verstandig ondernemen. Het is dan een beter plan om een infozuil neer te zetten. Op deze infozuil kun je alle relevantie informatie aangeven die voor je bezoeker interessant is. Je kunt je bezoeker zichzelf laten aanmelden en zo beter in de gaten houden wie er in het pand is.

Wat is er nog meer mogelijk met een infozuil?

Je kunt een infozuil op verschillende manieren inzetten. Zo kun je er, dus, voor kiezen om de zuil te laten fungeren als receptionist(e), maar je kunt er nog veel meer mee. Je kunt de zuil gebruiken als manier om een enquête te doen onder je bezoekers, je kunt de zuil gebruiken als manier om bezoekers te laten betalen (bijvoorbeeld voor het parkeren), maar ook een zuil met een menukaart en betaalmogelijkheden behoort tot de mogelijkheden. Het is maar net waar in jouw bedrijf behoefte aan is.

Wil je liever dat mensen rustig kunnen zitten of om een scherm kunnen heen lopen? Dan is een touch table een beter idee.

Wat is een touch table?

Een touch table is een tafel die je door aanraking kunt bedienen. Het is de perfecte oplossing voor het maken van moodboards, tekeningen en andere creatieve uitingen. Je kunt de touch table bijvoorbeeld inzetten in je keuken- of badkamershowroom om je klanten een idee te kunnen geven van hoe het eindresultaat eruit zal gaan zien.

Je kunt de touch table ook gebruiken om een game te spelen. Dit is vooral handig wanneer je op een beurs staat en je de bezoekers van jouw stand in een korte tijd veel informatie wilt geven over jouw bedrijf.

En wat denk je van interactieve informatie voor kinderen? Door kinderen te laten “spelen” met de touch table zullen ze, spelenderwijs, heel veel nieuwe informatie oppikken.

Je kunt zelf instellen welke informatie je wilt tonen door je eigen software te gebruiken.