Zakelijk Genoegen
Image default
Informatiediensten

De leukste vergaderruimtes

Hoe vind je de ideale vergaderlocatie? Thuiswerken is dankzij het coronavirus heel normaal geworden. Ook in de toekomst zullen veel mensen tenminste een deel van de tijd vanuit hun eigen woning blijven werken. Voor je bedrijf betekent dat dat je genoeg hebt aan een kleiner kantoor. Voor de werknemers is het de kans om te verhuizen naar een omgeving waar ze prettiger wonen maar misschien wel wat verder van de werkplek af zitten. Toch zal de behoefte aan de fysieke aanwezigheid van het hele team nooit helemaal verdwijnen. Dan is het handig een vergaderlocatie te huren waar iedereen gemakkelijk kan komen en zich prettig voelt. Easymeeting helpt je die te vinden.

 

Wat heb je nodig voor je vergadering?

Om te beginnen moet je weten in welke stad of dorp je een locatie zoekt. Wonen alle genodigden bij elkaar in de buurt? Dan kun je daar een ruimte zoeken. Als iedereen gemakkelijk op de fiets of met het openbaar vervoer kan komen, hoef je niet te letten op parkeergelegenheid. Een locatie in het centrum van de stad kan dan een mooie uitvalsbasis zijn om achteraf nog even een hapje te gaan eten. Moet er toch gereisd worden, dan kun je proberen dat zoveel mogelijk te beperken door een centrale plek uit te zoeken. Is de sfeer belangrijker dan de reistijd? Dan helpt Easymeeting je bij het vinden van een vergaderruimte op een bijzondere locatie. De volgende vraag is met hoeveel mensen je gebruik wilt maken van de locatie en welke voorzieningen je nodig hebt. Als je een ruimte zoekt via Easymeeting dan kun je eenvoudig zoeken op het aantal deelnemers dat je verwacht. Zie je een interessante locatie, dan kun je in de informatie over dat adres lezen over welke faciliteiten het gebouw beschikt.

 

Easymeeting zorgt dat je gemakkelijk boekt

Als je regelmatig buiten je eigen kantoorpand vergadert en je wilt dat steeds op verschillende plaatsen doen, dan krijg je al snel te maken met een groot aantal bedrijven waarmee je zaken doet. Het systeem van Easymeeting zorgt dat dat verleden tijd is. Je kunt allerlei verschillende ruimtes in verschillende plaatsen huren via één en hetzelfde portaal. Wil je iets extra’s, zoals een lunch? Die boek je eenvoudig bij. Je betaalt achteraf per maand voor alle boekingen die je hebt gedaan. Dat scheelt ook weer in de administratie!