Zakelijk Genoegen
Image default
Bedrijven en samenleving

Hier zijn een aantal voordelen van een kantoorruimte aan huis

Sinds Covid-19 in de wereld is gekomen, zijn er veel meer mensen die besluiten om vanuit huis te werken. Thuiswerken wordt ook steeds meer aangeboden bij verschillende bedrijven en is daardoor steeds populairder. Vaak wordt er gewerkt in verschillende ruimtes in huis. Sommigen hebben een eigen kantoorruimte waar ook nog een aantal voordelen aan zitten. Maar wat zijn deze voordelen dan eigenlijk?

In je eigen stijl thuis werken

Je eigen kantoorruimte hebben is erg fijn. Dit betekent dat je je eigen kantoormeubelen kan kopen en je kantoor kan inrichten naar je eigen smaak. Zo kan je veel comfortabeler te werk gaan. Buiten het decoreren van je eigen kantoorruimte, ben je ook niet verplicht om netjes gekleed te werken. Je kan lekker te werk gaan in je lounge kleding of zelfs in je pyjama. Let wel op dat je tijdens een online vergadering wel iets meer formeel bent gekleed. Als je in je onderbroek werkt, dubbel check dan of de camera daadwerkelijk uit is!

 

Je eigen werkplekje

Als je met een gezin of huisgenoten samenwoont, kan dit erg druk en lawaaierig worden. Met een eigen kantoorruimte kan je rustig vanuit huis je werk doen zonder gestoord te worden door andere mensen. Daarnaast zullen collega’s ook niet constant naar je toe lopen voor vragen. Wees wel voorbereid op een volle mailbox.

 

Minder reistijd

Thuiswerken bespaart veel reistijd. Je komt niet in een file te staan, je vermijd vertragingen in het openbaar vervoer en je bent altijd op tijd. Zorg wel dat je een goede internetverbinding hebt, anders wordt te laat komen alsnog een probleem.

 

Beter voor de portemonnee

Zoals de meeste mensen kunnen bedenken, is thuiswerken ook veel beter voor de bankrekening. Je hoeft geen geld uit te geven om van huis naar werk toe te reizen en weer terug, al wordt dit wel vergoed door de meeste bedrijven. Het is toch veel leuker om het geld ergens anders aan te besteden. Met de gekke benzine prijzen van tegenwoordig, kan reizen met de auto ook een zware klap worden voor de portemonnee.

 

https://www.ksb-kantoormeubelen.nl/