Zakelijk Genoegen
Image default
Bedrijven en samenleving

Deze essentials moet je meenemen in je werktas!

Deze essentials moet je meenemen in je werktas!

In de tas van elke werkende professional is er een toevluchtsoord voor alle essentiële items die je moet meenemen om de dagelijkse sleur te overleven. Of het nu gaat om verzorgingsproducten, je telefoon, Burkely portemonnee of een ander betrouwbaar apparaat waar je gewoon niet zonder kunt, iedereen heeft zijn eigen spullen mee te nemen! Als je de ruimte wilt vullen in je tassen, overweeg dan om een ​​van deze essentials in je werktas mee te nemen om de dag op kantoor te overleven. 

Draagbare oplader

Hoe kun je in contact blijven met je vrienden, familie en collega’s als de batterij van je apparaat altijd leeg is? Leven in het digitale tijdperk betekent dat je altijd verbonden moet blijven. Dat je je telefoon of laptop altijd bij je hebt is al een gegeven. Daarom is het alleen logisch om een ​​draagbare oplader of powerbank mee te nemen in je Burkely tas, zodat je apparaten nooit zonder stroom komen te zitten. Als je een draagbare stroombron meeneemt die altijd volledig is opgeladen, kun je het de hele dag volhouden zonder dat je naar een stopcontact hoeft te zoeken.

Planningssysteem

Ja, dagelijkse planners zijn een rage in de professionele wereld, maar er zijn veel andere manieren om je dagelijkse schema bij te houden. Je kunt een bullet-journaal, dagboek of zelfs een tablet voor dagplanning meenemen. In wezen draait het allemaal om het bewaren van een item voor het maken van notities of het noteren van belangrijke datums en afspraken. Welk type planningssysteem je ook kiest, het is zeker handig om het altijd bij je te hebben.

Persoonlijke verzorgingsbenodigdheden

Naast het meenemen van je eigen handdesinfecterend middel, kun je ook overwegen een kleine verzorgingsset mee te nemen met al je hygiënische benodigdheden, zoals je tandenborstel, gezichtsreiniger, tissues, floss, pepermuntjes, lotions en vochtinbrengende crème. Voor de dames kun je ook vrouwelijke producten en je make-up als lippenstift en eyeliner meenemen in je werktas, eventueel kun je hiervoor zelfs een kleine toilettas aanschaffen en gebruiken. 

Geld

Een portemonnee vol pasjes meenemen is geweldig, maar je moet altijd voorbereid zijn voor het geval je in een situatie terechtkomt waarin je contant geld nodig hebt. Het kan daarom nooit kwaad om ten minste 20 euro in je portemonnee, tas of geldclip te houden om ongemak te voorkomen.

Organizer

Met alle dingen die je mee wilt nemen, is het alleen maar logisch om een ​​organizer in je tas te plaatsen om alles toegankelijk en geordend te houden. Je wilt niet dat je telefoonoplader naast je verzorgingsset zit. Beter nog, koop een tas met een ingebouwde organizer met een ingebouwd organizer-gedeelte aan de binnenkant. Over het algemeen is dit nog een stuk handiger! 

Koptelefoon

Koptelefoons worden beschouwd als een must voor elke digitale nomade die er is. Het is altijd goed om een ​​betrouwbare koptelefoon te hebben om je de rust en stilte te geven die je nodig hebt om je werk gedaan te krijgen. Als je het type persoon bent dat altijd bereikbaar is op het werk, kan een hoofdtelefoon je de moeite besparen om je telefoon uit de kast te halen en voortdurend oproepen te beantwoorden.